byter till nattstad!!!

ah , byter till nattstad igen , får fan damp på blogg.se jävla skit, seriöst , så nu kan jag blogga igen, heter exakt samma som jag hette innan där och heter här nu på blogg.se ,  http://www.nattstad.se/daaniellajohansson , så vi syns där hedanefter babes!
kyyssssssssss

kul lov -.-

jo kul lov , är fett depp och pallar ingenting, bråkar som fan med mamma och vädret är piss, emelie fråga nyss om jag skulle m och köpa cigg på vågmästar men jag tror jag bangar det, är fetans hungrig men har inget jag vill äta hemma. Blir väl att låsa in mig resten av dan på rummet och bara göra ingenting, lovet känns ju riktigt kul..Ska börja skolan efter lovet igen vilket känns jävligt tufft, har inte vart dör på 3 månader , så jag vet inte. folk undrar ju o skit hela tiden, fucklife. ska väl fixa typ nudlar eller nått nu så hörs vi sen,
åh vill typ bara bort ifrån gbg åt helvete typ danmark/norrland/usa , eller vafan som helst o komma tbx om nått år.
Står och fular mig och tar massa äckliga egopix. tjao

tillbax

hejsan sötisar , alltså jag vet inte hur jag skall göra med bloggen om jag ska ha kvar den eller ta bort , eller typ bara låta den ligga nere , för det är fett jobbigt att man måste blogga från datorn hela tiden ,när jag bloggade på nattstad var ju typ 4 av 6 inlägg från mobilen om dan , men här går de ju bara att mobilblogga med iphone , sug! Men jag tror jag fortsätter nu , men då kommer det inte bli så mycket bloggning!
Kan iallafall säga att jag börjat gymma sen sist vi sågs,vilket är gött! men idag blev de ingen träning för mig ,för jossan sa att hon skulle iväg med emelie , så då tänkte jag aja då drar jag väl en go långprommis sen ist, men så ringde hon och sa att hon skulle gymma o philip & patricha skulle oxå med, ,men då hade jag redan bestämt mig för att skita i det idag , hehe ..
Så nu tror jag att jag ska ta en promenad och sedan dra in o kolla på bb , missade det igår eftersom det hände en massa skit hemma, och jag typ drog iväg och kom inte hem förens jätte sent, har inga bilder på datorn heller typ, det är de så då måste jag ladda upp på mitt bdb konto som jag inte har ngra vänner och g-lösen på och sedan upp på bloggen ,hahaha.. tönt jag är ;)
Men jag skall försöka göra det bästa av det så får vi hoppas att det går bra,
puss

RSS 2.0